Calcium, Magnesium & Vitamin D

Calcium, Magnesium & Vitamin D

Kalciumi është i nevojshëm për të zhvilluar dhe mbajtur kocka dhe dhëmbë të shëndetshëm.

Është gjithashtu thelbësore për rritjen e qelizave, koagulimin e gjakut, transmetimin e impulseve nervore etj.

Të dy, kalciumi dhe magnezi gjithashtu luajnë një rol në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve dhe neuro-transmetimit.

 

SKU: 811.
Category: .

PËRMBAN

Karbonat Kalciumi , Magnesium Citrate Tri-Basic, Microcrystalline Cellulose ,Di Calcium Phosphate (Bulking Agent), Magnesium Oxide, Betaine Hydrochloride, Vegetable Cellulose (Glazing Agent), Magnesium Stearate (Veg Source – Anti-caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-caking Agent), Titanium Dioxide (Colour /Glazing Agent) Vegetable Glycerine), Carnauba Wax , Vitamin D

NUK PËRMBAN

Aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë ose ngjyra të shtuara, gluten, grurë, maja, bulmet dhe as misër.

PËRDORIMI

1 deri në 4 tableta, me ushqim.

Paketimi përmban: 60 tableta