BioRevital Age-Retard

BioRevital Age-Retard

I mbushur me antioksidant për të ju mbajtur të rinj

BioRevital Age-Retard (ngadalësim i moshës) është një shtojcë dietike e vitaminave A, C dhe E, Selen, Glutathione, Coenzyme Q10 dhe ekstrakte të farave të rrushit, që ndihmojnë për të mbrijtur qëlizat kundër radikalëve të lira të shkaktuara nga sresi oksidativ.

Këto substanca antioksidante janë të njohura për të kundërshtuar efektet e dëmshme të radikalëve të lira përgjegjës për plakje e qëlizave. Formula e saj e veçantë e kontrolluar lejon që çdo lëndë ushqyese të asimilohet gradualisht gjatë gjithë ditës.

SKU: 353.
Category: .

KUR TË PËRDORET

E sugjeruar për njerëzit e moshës së mesme, duhan pirësit dhe për ata që pijnë shumë alkool, entuziastët e rrezitjes, njerëzve sportiv dhe për ata që jetojnë në mjedise të ndotura.

SI TË PËRDORET

Një tabletë në ditë, merret me pak ujë ose pije të tjera.

ÇKA PËRMBAN

Ekstraket të fares së rrushit të kuq, Koenzim Q10, Glutation i reduktuar, Selenikum dhe vitamina A, C dhe E.

SHËNIME

Pa gluten, pa laktozë.

Një tabletë në ditë ofron 100% të kërkesave ditore të Vitaminë A.

 

Përmbajtja mesatare 1 tablet % NRVs
Coenzyme Q10 4.000,0 mcg
L-Glutathione i reduktuar 4.000,0 mcg
Vitamin C 180,0 mg 225
Vitamin E 30,0 mg 250
Vitamin A 800,0 mcg 100
Selenium 75,0 mcg 136
Red Vine seeds d.e. tit. with 95% in Polyphenols 50,0 mg
*NRVs = Vlerat e references ushqyese

 

 

Lexoni udhëzimet në paketë.