Bio45 Energy me Guarana

Bio45 Energy me Guarana

E gjithë energjia e Guaranes dhe 45 elementeve ushqyese aktive të çertifikuara-organike

Bio45 Energy është një shtesë e plotë dietike me Guarana, Vitamina, Minerale dhe Ekstrakte të Perimeve nga bujqësia organike.

Ideale kur kërkohet marrje shtesë e këtyre lëndëve ushqyese. Formulë e ekuilibruar, e pasuruar me Guarana, e cila ju jep atë nxitjen shtesë duke kompensuar dietën e dobët. Certifikimi Organik garanton “natyralitetin” e bimëve, dhe respektimin e cikleve të tyre të rritjes, si dhe një sasi të përshtatshme të mikronutrientëve.

SKU: 178.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Si shtesë/suplement gjatë periudhave të stresit të tepruar dhe lodhjes fizike dhe mendore.

SI TË PËRDORET

2 deri 4 tableta në ditë është e mjaftueshme për të siguruar sasinë e nevojshme të mikrolëndëve ushqyese.

ÇKA PËRMBAN

Vitaminat: B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D2, E, PP; Beta karroten, Biotin, Inositol, PABA, Koline.
Mineralet: Hekur, Kalcium, Magnez, Zink, Mangan, Baker, Jod, Selenium, Krom, Fosfor.
Përbërësit nga bujqësia organike: Fruta kajsie, frutatae ananasi, fruta portokalli, frutat e bananës, rrënjë panxhari të kuq, rrënjë karrote, barishte echinacea, fruta të luleshtrydhes, fruta të mjedrës, fruta të limonit, fruta të mollës, fara të bizeles, fruta të domates, fruta të Elder, gjethe të Rooibos, gjethe spinaqi, gjethe të çajit jeshil, fruta të kungullit, kërcell të Spirulinës, fara të Guaranës, shkopinj bambuje bio.

SHËNIME

Pa gluten. Pa laktozë.

Lexoni udhëzimet në paketë

Paketimi përmban: 50 tableta.

 

45 ELEMENTE USHQIMORE AKTIVE

19 FITOUSHQYES – Të zgjedhura në mënyrë rigoroze dhe të garantuar “BIO”, sigurojnë një përdorim të gjerë të substancave bimore të cilat rregullojnë metabolizmin dhe funksionimin e qelizave. Mikro-lendet ushqyese, forcojnë efikasitetin e sistemit mbrojtës të organizmit, duke e ruajtur atë nga dëmet e vazhdueshme, të cilat shkaktohen nga ambienti i jashtëm.

15 VITAMINA – Stimulojnë dhe rregullojnë metabolizmin Konsiderohen si mikrushyqes esencial, për shkak se organizmi ynë, nuk është në gjendje t’i prodhojë në sasi të mjaftueshme. Organizmi ka nevojë për vitamina e minerale në mënyrë që të funskionojë si duhet.

11 MINERALE – Funksionojnë si bio – regullatorë të rëndësishëm qelizorë sepse mineralet janë themelues kryesor të indeve dhe lëngjeve biologjike, duke ndërhyrë drejtëpërëdrejt në qindra reaksione enzimatike dhe duke vepruar në bashkëpunim me vitaminat, të cilave ua lehtëson absorbimin. Duhet të përdoren patjetër në rast të mbajtjes së dietave të ndryshme, sepse përderisa trupi mundet vetë të prodhojë ndonjë vitamin, nuk është në gjendje të prodhojë asnjë mineral.

 

AGROKULTURA BIOLOGJIKE

Çertifikata organike garanton natyralitetin e bimëve, duke respektuar ciklin e rritjes së tyre, dhe gjithashtu garanton sasinë e përshtatshme të mikro-lëndëve ushqyese si dhe mungesën e ndonjë modifikimi gjenetik, mungesëne pesticideve , plehrave kimike dhe metaleve. Organizmi i njeriut mbetet pa vitaminat e nevojshme, te cilat mirren nga pemët dhe perimet, për shkak te mos ushqyerjes me rregull dhe shprehive te gabuara ushqimore.

 

Përmbajtja mesatare 4 tablet % NRVs
Beta-carotene 5,00 mg *
Vitamin D2 5,00 mcg 100
Vitamin E 10,00 mg 83,3
Vitamin B1 1,40 mg 127,3
Vitamin B2 1,60 mg 114,3
Vitamin PP 18,00 mg 112,5
Pantothenic Acid (vit. B5) 6,00 mg 100
Vitamin B6 2,00 mg 142,9
Biotin 160,00 mcg 320
Folic Acid (vit. B9) 200,00 mcg 100
Vitamin B12 1,00 mcg 40
Inositol 16,00 mg *
PABA 16,00 mg *
Koline 32,00 mg *
Vitamin C 60,00 mg 75
Iron 8,00 mg 57,1
Calcium 135,33 mg 16,9
Magnesium 56,25 mg 15
Zinc 4,50 mg 45
Manganese 2,48 mg 124
Baker 360,00 mcg 36
Jod 44,00 mcg 29,3
Selenium 50,00 mcg 90,9
Krome 50,00 mcg 125
Fosfor 105,00 mg 15
Ekstrakt i rrenjeve te reja te Bambuse organike kontribut i Siliciumit 21,32 mg  16,00 mg
Përzierja e ekstraktit bimor nga bujqesia Organike: Spirulina thallus 100 mg, fara te Guaranës 100 mg,Përzierja e ekstraktit bimor nga bujqesia Organike: Spirulina thallus 100 mg, fara te Guaranës 100 mg,
Fruta kajsie 40mg, fruta Ananasi 40mg, fruta portokalli 40mg, fruta bananeje 40mg, rrënjë panxhar i kuq 40mg,
Rrënjë karrote 40mg, barishte echinacea 40mg, fruta luleshtrydhe 40mg, fruta mjedëre 40mg, fruta limoni 40mg,
Fruta molle 40mg, fruta bizele 40mg, fruta domate 40mg, fruta të Elder 40mg, gjethe Rooibos 40mg,
gjethe Spinaqi 40mg, gjethe caji jeshil 40mg, frutat kungulli 40mg, rrenjeve te reja te Bambuse organike kontribut i siliciumit 16.00 mg
820mg