Aloe Vera & Manuka Honey Juice

Aloe Vera & Manuka Honey Juice

Kombinimi i Aloe Vera dhe Mjalti Manuka  krijon një tonik të shkëlqyeshëm të shëndetit, me një shije shumë të mirë!

Kombinim i Aloe Vera dhe mjaltit Manuka krijon një tonik të shkëlqyeshëm për shëndetin.
Përveç kësaj ka një shije të mrekulleshmë!

Aloe Vera është një bimë e cila ka përdorim shumë të gjerë, pasi ajo është e pasur me aminoacide, minerale, vitamina e elemente të tjera ushqyese.
Mjalti Manuka, me lulen e mrekullueshme dhe aromatike, është përdoruar prej shumë vitesh për të ndihmuar rritjen e mirëqenies dhe jetes së shëndetshme.

SKU: 808.
Category: .

PËRMBAN

Aqua (Carrier), Honey aktive Manuka, Aloe Vera (Aloe barbadensis), ACID: Acid Citric, Benzoat Natriumi (Preservative), Sorbate Kaliumi (Preservative).

NUK PËRMBAN

Nuk përmban: aromë artificiale apo konservues, sheqer, kripë, gluten, grurë, maja dhe as bulmet.

PËRDORIMI

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Merrni 25ml çdo ditë në bark të thatë.

Nëse kërkohet 25ml mund të merret dy herë në ditë, mëngjes dhe mbrëmje në bark të thatë. Fëmijët 6-12 vjeç: Merrni deri në 25ml çdo ditë.

Paketimi përmban: 1 liter NET