Aloe Vera Curcuma e Zenzero

Aloe Vera Curcuma e Zenzero

Lëngu i pavdekësisë

Aloe vera, një bimë e shijshme me gjethe, e kultivuar me shekuj në Amerikën Jugore, ka qenë gjithmonë e njohur për vetitë e shumta dhe efektet e saj të dobishme në trup. Falë mukozave është e pasur me masën e butë që ka një veprim zbutës dhe qetësues në mukozën e sistemit të tretjes dhe ndihmon funksionin e tretjes.

Për më shumë, është e dobishme për funksionimin e mëlçisë duke kontribuar në funksionet e pastrimit të trupit. Bios Line Aloe Vera Curcuma e Zenzero nuk është produkt i pa rihidratuar dhe i pa tretur: Përmban lëng dhe mish fruti, është e pasur me pluhur aromatik shafrani dhe xhenxhefili.

Xhenxhefili e forcon aktivitetitn e Aloe duke i ndihmuar sistemit të tretjes.

SKU: 905.
Category: .

Për shtesat dietare të janë përdorur bimë Aloe të rritura maksimum 4-5 vite t korrura në kohën e përqendrimin më të lartë të përbërësve bimor.

Gjethet e ftohta, pak orë pas korrjes, dhe mungesa e proceseve të temperaturës së lartë garantojnë produkt të clësisë së lartë me një përqendrim të lartë të përbërësve të bimëve. Përveç kësaj, përpunimi manual i aloe mundëson eliminimin e të shtresës së jashtme të lëkurës, e pasur në aloin dhe derivatet irituese të anthraquinone.

E certifikuar nga Këshilli Ndërkombëtar i Shkencave Aloe.

KUR TË PËRDORET

E dobishme për pastrimin e trupit dhe për veprimin e saj zbutës dhe qetësues në sistemin tretës.

SI TË PËRDORET

Tunde shishën para përdorimit dhe pi 50 ml të lëngut, 1-2 herë në ditë, në mëngjes para gjumit.
Mund të merret i papërzier ose i holluar.

ÇKA PËRMBAN

Aloe (Aloe vera (L.) Burm F.) Xhel i masës së butë, rizomë shafrani dhe rizomë xhenxhefili.

SHËNIME

Pa gluten, pa laktozë. E përshtatshme për vegjetarianet.
Nuk ka anthraquinones.
Në rast të funksioneve jonormale të mëlçisë ose të tëmthit, dhe në rastin e gurëve në tëmth, ne
nuk rekomandojmë që të përdorni produktin. Nëse merrni ilaçe kërko këshillë mjekësore para se
të përdorni produktin.

Lexo udhëzimet në paketim.

Paketimi përmban: 1000ml

 

Përmbajtja mesatare Per dozen 50ml
Aloe (Aloe vera (L.) Burm F.) gelum sine cute 49.77 ml
Rizome Shafrani pluhur 250.00 mg
Rizome xhenxhefili ekstrakt i thate 100.00 mg