ActiKid Vitamin D Drops

ActiKid Vitamin D Drops

ActiKid – Vitamin D3 Drops

Përmban: 10µg të vitaminës D në 0.5ml.

I përshtatshëm për vegjetarian.

Nuk përmban: alergjen, ngjyrë, shije, aromë, konservans, aditiv, alkool, ëmbëlsues, laktozë, kripë, maja dhe as gluten.

Përdorimi: Për fëmijët nga muaji 1 deri në moshën 5 vjeçare: 10µg (0.5ml) në ditë.

SKU: 969.
Category: .