ActiKid Vitamin C Drops 15ML

ActiKid Vitamin C Drops 15ML

Pikat e Vitaminës C ActiKid ofrojnë dozat e rekomanduar për marrjen ditore të Vitaminës C për foshnjat dhe fëmijët në më pak se 0.5ml. Është formuluar për të mbështetur rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm tek fëmijët nga mosha 3 muajshe e tutje. Përfitimet shëndetësore përfshijnë:

Vitamina C – kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Vitamina C – kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe enëve të gjakut.
Vitamina C – kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës normale.
Vitamina C – kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe molisjes.
Vitamina C -kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.

 

SKU: 1147.
Category: .

Përmban 100mg Vitaminë C në 1ml.

Pa ngjyra, shije dhe erë.
I përshtatshëm për Veganët.
Pa sheqer.
Asnjë alergjen.
Nuk ka ngjyra apo aromë artificiale.
Pa konservantë.
Pa aditivë, alkool, ëmbëlsues, laktozë, kripë, maja ose gluten.

Ashtu si të gjitha produktet tona, pikat e vitaminës C ActiKid® nuk janë testuar në kafshë.

 

UDHËZIMET PËR PËRDORIM:
Hiqni shishen nga kartoni.
Shkundni shishen mirë para se ta hapni.
Hiqni kapakun e sigurisë.
Kthejeni përmbys.
Shtoni 10 pika të vitaminë C në ujë, formulë qumështi ose lëng. Vetëm 10 pikësh në ditë.
Gjithmonë vendoseni mirë kapakun kur të keni mbaruar.
Përdorni vetëm sipas udhëzimeve.

INFORMACIONI I PRODUKTIT:
Ushqimi – Vlerat tipike (për 10 racione shërbyese): Vitamina C – 40mg – NRV 50%
NRV = Vlera e Referencës së Ushqyesve
mg = miligram

PËRBËRËSIT
Glicerinë, Ujë, Vitaminë C (Askorbat natriumi), Acid: Acid limoni; Enmbëlsues: Steviol Glycosides.

RUAJTJA:
Të ruhet në vend të freskët dhe të thatë nën 25 ° C. Mbajeni larg fëmijëve. Nëse vula e shishes është prishur ose dëmtuar kur është blerë, mos e përdorni.