ActiKid Multi-Vitamin Drops

ActiKid Multi-Vitamin Drops

Multi-vitaminë e lëngshme

Kjo multi-vitaminë përfshinë 10 vitamina dhe minerale me aromë natyrale të portokallit, formuluar për të mbështetur rritjen e shëdetshme të fëmijëve nga mosha 0 deri në 3 vjeç.

ActiKid – Multi Vitamin Drops përmban:

SKU: 968.
Category: .

✅ Vitamina A & C – ndihmon në shëndetin e flokëve, lëkurës, syve dhe sistemin imunitar.
✅ B Vitamins (B2, B3, B6 and B12) – ndihmon në nivelet normale të energjisë, duke ulur lodhjen dhe plogshtinë dhe funksionin e zemrës.
✅ Vitamin D – ndihmo në rritjen e fortë të kockave dhe muskujve.
✅ Vitamina E – është një antioksidant i cili ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues dhe forcon sistemin imunitar.

✅ I përshtatshëm për vegjetarian.
❎ Pa gluten.
❎ Pa editiv.
❎ Pa vaj kikiriku.
❎ Pa ëmbëlsues, pa ngjyrë artificiale, pa laktozë, pa konzervues, pa kripë, pa maja, pa gluten.

PËRDORIMI

Me ndihem e pipetës mbusheni sasinë/dozën e nevojshme, pastaj vendoseni në pjesën e pasme të gjuhës ose në shishe me qumësh ose pije të tjera.

Për fëmijë mbi 1 vjeç:
1ml për çdo ditë.

Për fëmijë nën 1 vjeç:
0.5ml për çdo ditë.

Paketimi përmba: 25ml.