ActiKid Magice Beans Apple

ActiKid Magice Beans Apple

Rrit potencialin e fëmijëve

Magic Beans Multi-Vitamin përmbajnë:

Biotin, Vitaminë A, Zink & Vitaminat B6 & D, Vitaminë D3, Vitaminat B12 & C, Zink & vitaminat C & E. – I përshtatshëm për vegjetarian.

Nuk përmban: xhelatinë, gluten, aditiv, ëmbëlsues artificial, ngjyra artificiale, laktozë, kripë, maja dhe as vaj kikiriku.

Një kuti përmban 45 fasule.

Prej moshës 4 vjeçare e tutje (1-3 fasule ne ditë).

Kanë tri shije: mollë, mjedër dhe portokall.

SKU: 972.
Category: .