ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin Vegan Red Berries 60

ActiKid Magic Beans Multi-Vitamin Vegan Red Berries 60

Rrisni potencialin e fëmijës tuaj me multivitaminat me shijen të mrekullueshme të manaferrës së kuqe, që përmban 10  vitamina dhe minerale të formuluara për të mbështetur shëndetin e fëmijës nga mosha 4 vjeç +.

Permbajtja:

Vitamin A, Vitaminat A, B6, B12 & D, Vitaminat B6 & B12, Vitamin D, Vitamin E. I përshtatshëm për vegjetarian. Hallall i Çertifikuar

Nuk përmban: xhelatinë, gluten, aditiv, ëmbëlsues artificial, ngjyra artificiale, laktozë, kripë, maja dhe as vaj kikiriku.

Perdorimi:

Prej moshës 4 vjeçare e tutje nga 1-3 fasule ne ditë.

SKU: 1172.
Category: .