VivaGuard Infrared Thermometer EF-100A

VivaGuard Infrared Thermometer EF-100A

Termometer me rreze infrat të kuqe

Metoda e matjes: rreze infra të kuqe
Pikat e matjes: ballë dhe vesh (dhe ambient)
Karakteristika të tjera: bluetooth
Shkalla e matjes së temperatures: Max.: 43 °C (109.4 °F)  / Min.: 32 °C (89.6 °F)

 

 

SKU: 1118.
Category: .