Two-Stage Eye and Lip Make-Up Remover Acque Unicellulari

Two-Stage Eye and Lip Make-Up Remover Acque Unicellulari

Pastrus makiazhi në dy faza

Një pastrues makiazhi tepër i butë, po ashtu i përkryer për sytë e ndjeshëm. Formula e tij bifazike eliminon të gjitha llojet e makiazhit, madje edhe ata që i rezistojnë ujit, pa lënë asnjë mbetje.

PËRMBAN

Ujë njëqelizor të Bergamotit*, ekstrakt hamameli dhe vaj ulliri për të siguruar pastrim aktiv me butësinë më të madhe.

Përdorimi: tundeni shishen mirë derisa të krijohet një masë homogjen, me ndihmen e pambukut për pastrim të grimit aplikojeni në fytyrë dhe sy.

Pastrues makiazhi me dy faza për Sy dhe Buzë

Me ujë njëqelizor Bergamoti* dhe Hamamelis

*nga bujqësi organike

Paketimi përmban: 125 ml

SKU: 45.
Category: .