Shower Gel Narciso Nobile

Shower Gel Narciso Nobile

Xhel dushi

Me Narcissus organik dhe Zambak të luginës

E pastron lëkurën, duke e respektuar balancimin e saj: zemra e gjellit për banjo dhe dush Narciso Nobile në fakt është një përzierje e sufraktantëve nga bimët dhe origjina biologjike, shumë i biodegradueshëm, që siguron të gjithë delikatesen e duhur për të mbajtur lëkurën e butë dhe të kadifenjtë. Efekti shtohet nga ekstrakti i lules Narcissus që ka veti tonifikuese dhe rigjeneruese, dhe nga ekstrakti i gjethes së Zambakut organik që ka veti pastruese dhe gjallëruese. Shkuma e mirë dhe e lehtë pastron dhe rifreskon lëkurën derisa aroma delikate i jep një ndjesi të gjatë të mirëqenies.

95% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 5% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Detergjent shpejtë i biodegradueshëm (EC Reg. 1272/2008- OECD method 301:1992)

Paketimi: 200 ml

Category: .

PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues