Micellar Water Face and Eyes Acque Unicellulari

Micellar Water Face and Eyes Acque Unicellulari

Largon grimin, tonet dhe zbutë lëkurën

Nga kërkimet e Nature’s,  një ujë i jashtëzakonshëm 3në1 që largon grimin, tonet, hidraton dhe nuk ka nevojë për shpëlarje. Heq grimin dhe papastërtitë, duke e lënë lëkurën të butë, të freskët dhe të hidratuar.

Përmban: Bergamot organik ujë me rifreskim, veprim pastrues dhe Ekstrakte të lule mistrit me veti zbutëse.

Përdorimi është shumë i thjeshtë: Pastro lëkurë me disa copëza pambuku të njomura me Micellar Water. Në rast të grimit të rezistueshëm ndaj ujit, lëri copëzat e njomura të pambukut në kontakt me lëkurën për disa sekonda. Nuk ka nevojë për shpëlarje.
Pa alkool dhe aromë.

Paketimi: 200ml

SKU: 799.
Category: .