HAND AND FOOT CREAM Zucchero d’Ambra

HAND AND FOOT CREAM Zucchero d’Ambra

Krem për duar dhe këmbë

Kur lëkura ka nevojë më shumë se kurrë që të mbetet e butë, e hidratuar dhe e mbrojtur, ky krem me një strukturë kadifeje vepron si aleati më i mirë. I pasur por i payndyrshëm, për të siguruar thithje të shpejtë, përmban përbërës me prejardhje natyrore që zvogëlon humbjen natyrale të ujit.

Ekstrakti ujor nga kallam Sheqeri organik dhe ekstrakti i Qelibarit kontribuojnë në efektin e butësisë duke ju falënderuar efektit natyral të shtresimit i cili duke stimuluar rigjenerimin e qelizave, lufton trashjen dhe rrudhjen e lëkurës. Efekti kompletohet nga allantoina dhe betaina, që fitohet nga rrepat, që ndihmon në qarkullimin e qelizave, dhe nga gjalpi i lules Shea, i dobishëm, për të mos thënë esencial, për veprimin e tij anti-dehidrues dhe mbrojtës. Me një masazhim të shkurtë, i jep lëkurës ndjesinë e menjëhershme të komoditetit dhe freskisë që rriten me efektin tonifikues të aromës së linjës.

Paketimi: 75 ml

SKU: 1284.
Category: .

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues