Eau de toilette Narciso Nobile

Eau de toilette Narciso Nobile

Dedikuar një luleje fisnike dhe të spikatur, te kjo aromë fillimisht vëmendja bie tek ëmbëlsia e portokallit të ëmbël Bergamot, e pasuar nga aroma delikate e Kumbullës, pastaj zemra, një shpërthim i pluhurit të luleve ku vërehen tonet e gjelbërta të Zambakut të luginës, tonet e lehta dhe pikante të lules Osmanthus, tonet frutore të Jasemin dhe në fund, tonet e gjalla dhe të gazuara të lules kryesore Narcissus dalin në pah.

Së fundi, vërehet druri Kedri, ato të Patchouli dhe Myshkut sjellin ngrohtësinë dhe plotësinë.

Tërësia është harmoni, perfekte: një aromë fisnike dhe elegante që butësisht e mbulon trupin.

Paketimi: 50 ml

SKU: 1279.
Category: .

——–

PËRSHKRIMI

E vetmja lule me dy kurora petalesh dhe me një aromë aq mbuluese që do të bëhet një simbol i bukurisë, fatit dhe rilindjes.

Lëkura zbutet dhe shndrit, merr hidratim dhe mbrojtje, përderisa aroma e pluhurit të lules, pjesa kryesore e tërë linjës, e zgjatë ndjenjën e mirëqenies gjatë gjithë ditës.

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Narcissus: tonifikues

Ekstrakt organik i Zambakut të luginës: të jep energji

Buteri i lules Shea dhe vaj Bajameje: zbutës i ëmbël dhe ushqyes

Vitamin E: antioksidues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues